A on és PIOCAM 2018? Campament de la Victòria

Zona d'acampada PIOCAMPIOCAM 2018 es celebrarà al campament de La Victòria, al terme municipal de Alcúdia. Situada al nord de l’illa, a la badia de Pollença, la instal·lació és propietat del Govern de les Illes Balears. El Govern qui s’ha implicat en el projecte PIOCAM des del primer moment.

El campament de La Victòria està situat en un lloc vertaderament idíl·lic. Envoltat per dos paisatges característics de la illa de Mallorca: per la banda terrestre el campament es troba envoltat per un enorme pinar de un valor ecològic incalculable. Per altre banda, la immensitat de la mar, amb dues platges d’aigua cristal·lina repletes de vida.

 

Paissatge des de PIOCAMLa zona de acampada normalment té un límit de ocupació de 200 places. Per a PIOCAM duplicarem la ocupació de la instal·lació. Això suposa un vertader repte logístic que afrontarem conjuntament amb el Govern de les Illes Balears.

Enguany, aprofitant el projecte PIOCAM, la instal·lació de cuina i menjador serà remodelada per complet. A més, també es disposen de construccions de banys i dutxes. Això ens permet simplificar la infraestructura que la organització de la trobada ha de muntar a La Victòria.